Noutati si evenimente

Aniversare Sintezis 25 de ani de afaceri in Romania

  Sintezis Birotica a împlinit 25 de ani de afaceri în România, sărbătoarea fiind marcată printr-o petrecere cu angajaţii şi colaboratorii la complexul de agrement Kings Land din Ineu. Evenimentu…

Modificări ale calendarului utilizării caselor de marcat cu jurnal electronic

Calendarul introducerii caselor de marcat echipate cu jurnal electronic în locul aparatelor dotate cu role jurnal pe suport hârtie se modifică pentru companiile mari și mijlocii, însă se menține terme…

Sintezis este distribuitorul si furnizorul solutiilor Nexus in judetul Bihor.

Nexus ERP este simplu, productiv, integrat și învățat să răspundă DA la toate provocările care i se aduc și la un preţ accesibil pentru orice firmă.

Schimbarea cotei TVA de la 20% la 19%, incepand cu 1 Ianuarie 2017

Programarea casei de marcat pentru modificarea cotei TVA 19%, pentru platitorii de TVA, se face la nr: 0728110300, de luni – vineri de la ora 8:00-16:00.

Pana anul viitor, toti agentii economici vor trebui sa utilizeze noi aparate de marcat electronice

Garanţia calităţiiFurnizorul SINTEZIS întâmpină noua lege a caselor de marcat cu o nouă serie de echipamente fiscale, la preţuri promoţionale

Hornbach Romania si-a reformat sistemul informatic

In noul proiect Sintezis a oferit solutia de printare fiscala cu echipamente Toshiba adaptate la software-ul GK Software.

Implementare sistem modern hardware/software SIGUREC pentru colectarea deseurilor electrice si electronice

Carrefour Romania si Green Group au inaugurat la Bucuresti doua statii inteligente de preluare a deseurilor, sistem numit SIGUREC. Actiunea face parte dintr-un proiect amplu initiat la Buzau in 2013.

Un contract de mentenanta asigura buna functionare a echipamentelor

Un contract de mentenanta asigura buna functionare a echipamentelor achizitionate, interventii prompte, asistenta telefonica precum sievitarea amenzilor!

Cunoaste echipa Sintezis

Echipa Sintezis s-a reunit pentru o ultima sesiune foto in acest an.

Deschidere Minimarket Dalia Non-stop

Vechii nostri colaboratori au deschis un nou magazin dotat cu echipamente Sintezis si solutia de vanzare Megastore Retail Solution.

Sintezis Grill Party

Compania noastra a organizat vineri dupa amiaza o zi de distractie in cadrul complexului Kings Land.

Sintezis Birotica – Authorized reseller Toshiba TEC

In anul 2012 s-a anuntat public ca Toshiba TEC a achizitionat divizia „Retail Store Solutions ” a IBM, leader-ul in solutii de tip „Smart Commerce ” la nivel global.

Sintezis a implementat solutia si a furnizat echipamentele pentru Reciclatorul Verde in cadrul primei statii inteligente de reciclare din Romania

Green Group si Carrefour România au inaugurat prima stație inteligentă de colectare a deșeurilor din România, la Buzău.