Testimoniale

Multumim tuturor clientilor si partenerilor care ne-au lasat aceste mesaje frumoase si le promitem sa pastram standardul de calitate la fel de sus in urmatorii ani si sa ne imbunatatim acolo unde este cazul.

TestimonialeScrie-ne un testimonial

În cei 10 ani de colaborare, Sintezis s-a dovedit un partener de încredere, răspunzând cu profesionalism solicitărilor noastre.

Praktiker
Praktiker
Jack Timofte, IT Manager

Colaborarea noastră cu Sintezis în decursul ultimilor 7 ani, timp în care s-au deschis 15 magazine bauMax, s-a bazat pe relaţii de încredere şi de o corectitudine deosebită, marcată de un profesionalism desăvârşit.

bauMax
bauMax
Julia Anca Besnea, PR și Comunicare

Echipa SINTEZIS, prin profesionalismul membrilor sai, a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii punctuale pentru solicitarile noastre.De asemenea, suntem satisfacuti de serviciile de prima calitate, de raspunsurile prompte si atentia la detaliu oferita. Recomandam SINTEZIS ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciem serviciile care ii diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.

GreenWEEE
GreenWEEE
Marius Costache, Director general

Colaborarea cu Sintezis a decurs exemplar în toți cei peste 5 ani de colaborare. Ne bucurăm de o structură mobilă de service din partea Sintezis și de tehnicienii foarte bine pregătiți. Este o companie de încredere, pe care o recomandăm cu căldură ca societate parteneră.

Brico Depot
Brico Depot
Adrian Anton, IT Manager

Încă de la prima deschidere de magazin, din 2006 Sintezis a fost alături de noi şi pe parcursul anilor s-a dovedit un partener profesionist şi de încredere. Serviciile de deschidere la magazinele noi şi serviciile de mentenanţă în cazul magazinelor deja existente sunt executate cu profesionalism.

Real,- Hypermarket
Real,- Hypermarket

Fiind alături de noi încă de la început, Sintezis ne-a ajutat să facem primii paşi cu o mai mare uşurinţă. A reuşit să impună şi să transmită principiile profesionalismului, construind o relaţie bazată pe respect al cărui unic scop este calitatea rezultatului final.

Banutel
Banutel
Gligan Noemi, Director Economic

Sintezis este alături de noi încă din 2007, și am deschis împreună cu ei 11 magazine până în prezent. Sistemul de imprimante fiscale achiziționat de la ei este unul foarte performant, astfel încât în acești 5 ani am avut foarte puține probleme. Însă, de fiecare dată când a fost cazul, răspunsul lor a fost prompt și eficient.

Hervis
Hervis
Ionuț Grigore, IT Manager

Politica noastră este să oferim soluții informatice ale căror beneficii sunt simțite imediat de către clienții noștri. Cu etichetele electronice clienții știu, că prețurile sunt întotdeauna afișate corect.

Praktiker
Praktiker
Dr. Sandor Onody, Director Financiar

Aici ne poti lasa parerea ta despre serviciile noastre.