Future Store - Sintezis
 

Majoritatea dezvoltarilor prezente in acest magazin sunt deja existente in magazinele lantului Praktiker, deci sub denumirea de Future intelegem mai mult solutii a caror extindere pe piata a inceput deja.

Echipamente din Future Store

Self Checkout

Sistem de case de marcat cu monitor Touch

Plata cu telefon mobil

Cu ajutorul modului de plata cu telefonul mobil, clientii scapa de grija platii cu bani si nu este problema nici daca nu au un card de credit/debit la indemana, pentru ca platile se fac cu telefonul mobil. Plata Mobila da posibilitate la efectuare de plati 24 din 24, scazand suma platita din contul bancar. Fiecare mesaj utilizeaza canale securizate si fiecare tranzactie este confirmata cu un cod predefinit de beneficiar deci daca se pierde telefonul mobil, acesta nu poate fi folosit la plati.

Tavita digitala pentru rest
Tavita digitala pentru rest este un instrument de reclama amplasat la casa de marcat. La plati si la luarea restului, cumparatorul intra in contact direct cu tavita. In plus, tavita este amplasata in locul cel mai potrivit, in zona casei de marcat, unde, cumparatorul datorita reclamei vizibila pe tavita, poate sa ia decizia de a cumpara din produsul afisat. Deasemenea, pe tavita pot rula diferite filmulete de reclama. Deoarece afiseaza si filme, sau imagini mobile, atrage atentia cuparatorului mult mai bine decat tavitele traditionale. In plus, suprafata de afisare se poate vinde furnizorilor, partenerilor de afaceri, ca si suprafata de reclama, generand si astfel venit.

Self Checkout
Joya este un instrument care ajuta clientul cu furnizarea de informatii pe tot parcursul procesului de cumparare. Cu ajutorul echipamentului Joya, clientii primesc informatiile in mana, in mod concret. Clientul, singur, isi scaneaza produsul dorit, ceea ce este un avantaj atat pentru cumparator cat si pentru vanzator.

Publicat pe: 25 aug. 2011