Software - Sintezis
Freya POS Horeca

Freya POS Horeca

Freya este una dintre cele mai bune solutii HoReCa fiind special conceputa pentru restaurante, cafenele și pensiuni. Freya Restaurant oferă toate funcționalitățile și beneficiile softului de restaurant, dar cu o interfață care va spori considerabil viteza de marcare a utilizatorilor.

Detalii

Megastore retail

Megastore Retail Solution este o soluție simplă și eficientă de gestionare a magazinului. Aplicația se adresează magazinelor de dimensiuni mici și mijlocii cu vânzare de produse alimentare cât ți nealimentare.

Detalii
Megastore retail
Micro ERP magazin

Micro ERP magazin

MicroMagazin este un soft gestiune magazin eficient și inovatar de gestionarea a magazinului, o soluție care vă ajută să vindeți mai rapid și care vă permite să reduceți timpul de așteptare a clienților la casă, o soluție care va permite să monitorizați și să stiți exact fiecare vânzător cât a vândut și câți bani trebuie să predea la sfârșit de zi.

Detalii

Micro ERP restaurant

Un soft restaurant stabil și ușor de utilizat, flexibil și cu foarte multe facilități, MicroRestaurant a fost gândit pentru a optimiza și a eficientiza activitatea din locațiile restaurant, cafenea, bar, club, catering sau fastfood.

Detalii
Micro ERP restaurant
Nexus ERP

Nexus ERP

Nexus ERP este simplu, productiv, integrat și învățat să răspundă DA la toate provocările care i se aduc și la un preţ accesibil pentru orice firmă.

Detalii

Sisteme de operare

Windows 10 Pro este un sistem de operare Microsoft, dezvoltat special pentru utilizatorii profesionisti si pentru companii. Windows 10 Pro poate fi rulat si pe tablete sau telefoane, pe langa PC-urile si laptopurile clasice.

Detalii
Sisteme de operare
Software antivirus

Software antivirus

Antivirusul NOD32 este rapid și eficient, perfect pentru gameri și utilizatorii obișnuiți, care vor să-și desfășoare activitatea pe PC fără întreruperi. Își face treaba silențios în fundal. Securizează dispozitivele cu Windows și Mac. Securizați-vă datele și banii împotriva fraudelor digitale.

Detalii