Sintezis 30 de ani - Sintezis

Sintezis 30 de ani

 

Logo 2022

 
 

Principalele etape din viaţa companiei

2020
2022

În anul 2022 aniversăm 30 de ani de prezență pe piața din România și suntem bucuroși să ne putem recomanda ca o companie serioasă și profesionistă. Am trecut de-a lungul anilor prin perioade de tranziţie, schimbări de sistem, ne-am adaptat cerințelor impuse de legislația și integrarea europeană, am trecut printr-o criză financiară mondială și chiar o pandemie. Suntem pregătiți pentru noi proiecte, soluții si produse inovative pentru a le introduce în portofoliul nostru și partenerilor noștri.

Colaborând adesea cu companii multinaționale, cu standarde ridicate de calitate, dorim să ne menținem profesionalismul, astfel încât serviciile și produsele noastre să răspundă cerințelor tot mai complexe și moderne ale secolului XXI.

2021 este anul în care toate aparatele de marcat cu jurnal electronic existente pe piața din România au trebuit conectate la internet pentru a putea transmite fișierele XML direct serverelor ANAF. Tot în anul 2021 am lansat site-ul de etichete electronice www.pricer.biz.

2018
2019

În 2018 am semnat contractul de service cu RBC -Romanian Business Consult pentru asigurarea service-ului magazinelor partenere RBC în județele Bihor și Sălaj, asigurând service pentru peste 4000 de echipamente și 150 de magazine.
2018 este anul în care operatorii economici trebuie să iși schimbe casele de marcat vechi cu cele noi cu jurnal electronic, conform legislației în vigoare. Acest proces implică modernizarea infrastructurii firmei, îmbunătățirea sistemelor și soluțiilor informatice existente, dar și asigurarea efectivului necesar, instruirea tehnicienilor și asigurarea stocurilor necesare de case de marcat cu jurnal electronic.

2015
2017

Am demarat un capitol nou în activitatea firmei, prin procesul de autorizare și calificare a angajaților în instalarea sistemelor de supraveghere video și antiefracție, alarme, porți, etc.

Am început colaborarea și distributia software-ul de Retail și HORECA – MICRO ERP, totodată si distributia, pe jud Bihor, cât și implementarea software-ului NEXUS ERP, un ERP – Enterprise Resource Planning complex și complet.

La sfârșitul anului 2017 se aprobă procedura de avizare tehnică a modelelor de aparate de marcat, iar la inceputul anului 2018 incepe etapa de operationalizare prin aplicarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999, reactualizata, privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

2012
2014

După consolidarea parteneriatelor internaționale, ne fixăm atenţia pe distribuţia echipamentelor pentru retail din generaţia nouă. În acest sens am dezvoltat software-ul de retail “MEGASTORE” precum şi o suită de aplicaţii specifice industriei HORECA. Aceste aplicații vor fi comercializate alături de echipamentele distribuite de noi.

Am demarat proiectul KILO pentru a reuni sub acelaşi brand comercial cele mai performate firme din domeniul serviciilor retail.

Prima instalare de etichete electronice PRICER într-un magazin din Romania.

2003
2011

Sunt anii de consacrare ai firmei Sintezis ca integrator şi distribuitor de echipamente şi soluţii de retail.

Câştigând conturi ca REAL Hypermarket, Praktiker, Baumax, Bricostore, notorietatea firmei a crescut şi noi producători mondiali au solicitat parteneriate cu Sintezis.

În acești ani am deschis peste 400 supermarketuri şi am instalat peste 3.000 POS-uri. Am organizat o reţea naţională de service pentru clienţii internaţionali şi naţionali si am început un proces de investiţii în educaţie şi dezvoltare.

Am devenit importator si distribuitor al cantarelor comerciale Mettler Toledo.

In anul 2011 Am deschis magazinul iSintezis, reseller autorizat Apple, in complexul comercial Lotus Center.

1998
2003

Sintezis a devenit distribuitorul pentru România a firmei OMRON şi am comercializat peste 14.000 de case de marcat fiscale. Am continuat lărgirea portofoliului cu produse noi: Psion, IBM, şi am început localizarea de aplicaţii pentru retail şi Horeca.

Personalul a ajuns la 34 de angajați şi am început reorganizarea reţelei de distribuţie pentru casele de marcat OMRON şi primele implementări de soluţii bazate pe POS-urile şi soluţiile IBM.

1995
1998

Sintezis a deschis activitatea şi spre utilizatorii fînali pe plan naţional.

Creşte numărul de angajaţi, deschide un showroom şi îşi diversifică portofoliul de produse.

Se fac primele livrări directe spre universităţile importante din ţară, şi firme de prestigiu.

1992
1995

Am început activitatea ca distribuitor de calculatoare DTK Computer şi am vândut peste 15.000 de unităţi. Am devenit al doilea importator Epson în România şi tot în aceşti ani am pus bazele unei reţele de distribuţie naţionale formată din 46 de societăţi de profil.