Sisteme de operare - Sintezis

Sisteme de operare

Windows 10 Pro este un sistem de operare Microsoft, dezvoltat special pentru utilizatorii profesionisti si pentru companii. Windows 10 Pro poate fi rulat si pe tablete sau telefoane, pe langa PC-urile si laptopurile clasice.

windows 10 pro

Windows 10 Pro

Obțineți toate caracteristicile din sistemul de operare Windows 10 Home, plus Desktop la distanță, Windows Information Protection*, BitLocker** și o suită de instruite concepute pentru utilizare comercială. Produs licențiat pentru un PC sau Mac.

Se adaptează stilului dvs. de lucru
Windows 10 Pro este proiectat pentru modul în care lucrați acum și pregătit pentru modul în care veți lucra mâine.

Desktop la distanță

Desktopul la distanță vă permite să deblocați și să accesați în mod virtual propriul computer – toate fișierele, folderele și aplicațiile – de pe orice dispozitiv, prin internet.

windows 1
windows 2

Microsoft 365 Business

Angajații pot colabora în mod virtual, fără a compromite confidențialitatea și securitatea. Discuții, întâlniri, apeluri și colaborare într-un singur loc, cu Microsoft Teams.

Gestionare simplă și flexibilă

Windows 10 Pro simplifică gestionarea identității, a dispozitivelor și a aplicațiilor, astfel încât să vă puteți concentra asupra afacerii dvs. Datorită controlului intuitiv asupra infrastructurii IT, afacerea dvs. poate fi pregătită pentru orice.

Lucru fără sincope, gestionare fluidă
Economisiți timpul utilizatorului cu ajutorul unei singure conectări pentru Windows 10 și celelalte servicii Microsoft. Gestionarea identității și a accesului complet în cloud cu Azure AD Join.
Gestionați atât dispozitivele mobile, cât și PC-urile.
Gestionați politicile de securitate și aplicațiile de afaceri ale companiei pe dispozitivele echipei dvs., fără a le compromite confidențialitatea, prin intermediul Managementului dispozitivelor mobile (MDM).
Adăugați și gestionați mai multe dispozitive simultan
Datorită Asocierii la domeniu și Politicii de grup, puteți adăuga dispozitive noi în rețea și stabili politici de securitate pe numeroase dispozitive simultan, totul de la o singură consolă de gestionare.

Protecție puternică în care puteți avea încredere

Windows 10 include protecții încorporate pentru datele, echipamentele și angajații dvs., securizând informațiile de afaceri și identitățile personale chiar și pe dispozitivele pierdute sau furate.

Autentificare multi-factor simplă și sigură
Windows 10 Pro oferă autentificare multi-factor simplă și sigură prin apel telefonic, text sau aplicația Microsoft Authenticator pentru telefoane mobile și tablete.
Opriți scurgerile de date înainte ca acestea să se întâmple
Windows Information Protection (WIP) împiedică pierderile accidentale de date prin criptarea pe dispozitive a datelor de afaceri și prin separarea acestora de datele cu caracter personal.
Criptarea la nivel de hardware tocmai a devenit mai ușoară
Criptarea BitLocker vă protejează informațiile chiar și pe dispozitivele pierdute sau furate. BitLocker To Go oferă aceeași protecție pentru unitățile externe și amovibile.
Apărare bazată pe hardware împotriva atacurilor la pornire
Protecție sistem Windows Defender utilizează pe dispozitivele moderne un nivel de încredere rădăcină bazat pe hardware pentru a bloca atacurile la pornire și pentru a împiedica propagarea acestora.