Micro ERP restaurant - Sintezis

Micro ERP restaurant

Un soft restaurant stabil și ușor de utilizat, flexibil și cu foarte multe facilități, MicroRestaurant a fost gândit pentru a optimiza și a eficientiza activitatea din locațiile restaurant, cafenea, bar, club, catering sau fastfood.

MicroErp este un pachet de aplicații de soft restaurant / horeca și soft magazin / retail dezvoltate alături de dumneavoastra și în acord cu cerințele dumneavoastra.

Descarcă si testează gratuit 30 de zile, fără nici o obligație!

soft restaurant 1
  • Nu sunt doar o aplicație. Sunt cel care te ajută să-ti controlezi afacerea!
  • Controlează stocurile și monitorizează vânzările
  • Fidelizează clienții, crește vânzările și încasările
  • O soluție! Nu doar un soft!

Suport prompt
Consultanța si suport oferite cu promptitudine de catre cei mai buni specialiști.
Instalare si configurare
Vă oferim instalarea și configurarea gratuită a echipamentelor achiziționate si sfaturi de utilizare.
Solutii la cheie
Vă oferim soluții la cheie gata configurate și testate pentru o utilizare cat mai simplă.

MicroErp este un soft românesc, creat pentru piața din Romania cu particularitațile ei.

Suntem cu adevarat pasionați de ceea ce facem și facem tot ce ne stă în putință ca D-voastră, CLIENTUL să fiți multumit.Venim în întampinarea solicitărilor D-voastră oferindu-vă un service prompt și consultanți dedicați si extrem de bine pregătiți.Vă oferim soluții la cheie testate și utilizate de foarte multi utilizatori, disponibile imediat.

Beneficiind de o interfață foarte prietenoasă, utilizatorii aplicației se vor obișnui imediat, iar investiția D-voastră în aplicație și echipamente se va recupera foarte rapid. Analizele de vânzări, calculele de profit și situațiile de stoc oferite de program vă dau o imagine exactă asupra direcției în care se îndreaptă afacerea D-voastră, oferindu-vă posibilitatea de a interveni, atunci cand situația o cere. MicroErp generează toate actele de contabilitate primară, recepții, facturi, bonuri de casă și bonuri de consum corelate cu normele de aplicare în vigoare. Modulul de Incasări și plăți vă oferă posibilitatea de a ține evidența facturilor de plătit către furnizori, și a facturilor de încasat. Atât varianta de soft restaurant cât și cea de soft magazin beneficiază de un sistem cu posibilităti complexe de fidelizare, care să va ajute să stimulați vânzările.