Retail - Sintezis
Case de marcat

Case de marcat

Oferta noastră de case de marcat cuprinde peste 25 de modele de case de marcat cu jurnal electronic pentru orice tip de afacere. Toate casele de marcat se pot conecta la serverele ANAF.

Detalii

Sertare de bani

O gamă variată de sertare de bani pentru punctele de încasare a numerarului, toate sertarele sunt compatibile cu casele de marcat. Sunt necesare și indispensabile pentru gestionarea numerarului, a chitanțelor sau a tichetelor.

Detalii
Sertare de bani
Cantare comerciale

Cantare comerciale

Cântarele comerciale sunt utilizate în toate magazinele alimentare, pot fi folosite individual, conectate la rețea sau la un soft de vânzare și gestiune. Toate cântarele comercializate de Sintezis Birotica au verificare metrologică.

Detalii

Cititoare coduri de bare

Fie că vorbim de cititoare 1D, 2D, cu fir sau wireless, fix sau încastrabil în corpuri speciale, la Sintezis le vei gasi pe toate! Vezi oferta noastră pentru cititoare coduri de bare.

Detalii
Cititoare coduri de bare
Consumabile

Consumabile

Ești în căutarea unui furnizor serios pentru consumabile ce țin de domeniul retail și logistic? Sintezis te așteaptă cu oferte avantajoase pentru role termice, etichete termice, imprimante de etichete și multe alte produse de calitate superioară.

Detalii

Etichete electronice

De ce să vă risipiți resursele pentru a genera manual etichete de pret pentru produse, când puteți scăpa de toate grijile prin AUTOMATIZARE?

Detalii
Etichete electronice
Imprimante fiscale

Imprimante fiscale

Afacerea ta a crescut și vrei să optimizezi și îmbunătățești experiența clienților și angajaților tăi? Alege din oferta variată de imprimante fiscale Sintezis!

Detalii

Masini de numarat bancnote

O mașină de numărat bancnote calitativă este vitală pentru firmele cu un volum mare de operațiuni ce implică cantități considerabile de numerar. Vezi oferta noastra!

Detalii
Masini de numarat bancnote
Sisteme POS

Sisteme POS

Gestiunea vânzărilor în industria HoReCa și Retail este îmbunătățită exponențial de un sistem POS de calitate. Vezi oferta Sintezis și crește vânzările afacerii tale.

Detalii

Software

Organizarea eficientă a unui magazin atât în planul de gestiune, cât și cel de vânzare, depinde în mare măsură de software-ul folosit pentru aceasta. Sintezis îți vine în ajutor cu soluții software ERP de calitate superioară.

Detalii
Software
Verificatoare de pret

Verificatoare de pret

Pentru clienții tăi, cele mai iubite scannere sunt verificatoarele de preț montate pe pereții magazinului, deoarece le oferă posibilitatea de a verifica prețurile produselor inainte de a ajunge la casa de marcat, dar sunt de ajutor și angajaților, deoarece pot verifica din magazin dacă prețul, promoția sau informațiile afișate la raft sunt corecte. Verifică acum oferta Sintezis și le vei îndrăgi și tu.

Detalii

Self checkout

Cea mai buna utilizare a spatiului existent, sistem de case de marcat cu autoservire de dezvoltare proprie, dedicat pentru un flux mare de clienti.

Detalii
Self checkout