Micro ERP magazin - Sintezis

Micro ERP magazin

MicroMagazin este un soft gestiune magazin eficient și inovatar de gestionarea a magazinului, o soluție care vă ajută să vindeți mai rapid și care vă permite să reduceți timpul de așteptare a clienților la casă, o soluție care va permite să monitorizați și să stiți exact fiecare vânzător cât a vândut și câți bani trebuie să predea la sfârșit de zi.

De ce sa alegi un soft magazin și gestiune magazin marca MicroERP?

Vânzarea prin coduri de bare elimină greșelile la operarea vânzărilor pe casa de marcat și necesitatea reținerii sutelor de coduri pentru produse, ceea ce se va traduce în viteza crescută de lucru și o mai mare eficacitate.

Știm cât de important este să dețineți controlul afacerii dvs., de aceea vă oferim un soft care vă permite tocmai acest lucru, control. Controlul stocurilor, al încasărilor, controlul angajaților și nu în ultimul rând, controlul costurilor. Elimină frauda și preia controlul afacerii tale cu ajutorul MicroErp – soft magazin și gestiune magazin!

Operarea documentelor de contabilitate primară se face într-o manieră rapidă, optimizată pentru a reduce la minim posibilitatea de eroare umană. Sunt puse la dispoziție opțiuni suplimentare de efectuarea a inventarului si a recepție de marfă cu ajutorul terminalului de inventariere.

Listarea etichetelor cu informațiile necesare care sunt obligatorii să apară în cazul produselor cântăribile se poate face pe produse selectate sau pe document efectuat. Formatul de etichetă pus la dispoziție pentru listare este multiplu, și acoperă atât partea de listare etichete la raft cât și partea de etichetare produs.

Adăugarea produselor pe bon în soft magazin și gestiune magazin MicroErp se poate face atât prin scanarea etichetei de produs, cât și prin adăugarea prin selecție touchscreen și/sau cântărire.

Modalitățile de încasare clasice prin Numerar/Card și Tichete sunt direct accesibile, în plus aveți posibilitatea de a defini modalități customizate de încasare asociate pozițiilor dorite din echipamentul fiscal.

Versiunea standard a programului include facilități de bază pentru o gestiune eficientă : vânzare pos, stocuri, contabilitate primară, încasări și plăti, analize și situații etc.

soft magazin 1
  • Stabilitate
    Beneficiind de o experiență vastă acumulată de-a lungul a peste 10 ani, precum și de încrederea oferită de sute de clienți, softul MicroMagazin se remarcă prin stabilitate și performanță. Operarea în softul de gestiune se desfășoară fluent, rapid și fără întreruperi.
  • Eficiență
    Organizarea activității cu ajutorul MicroMagazin scade timpul de așteptare al clienților la casă pentru încasarea produselor. Clienții așteptând mai puțin la casă, vor fi mai mulțumiți, iar dvs. veți avea siguranța angajații nu „uită” sa încaseze nimic.
  • Inovație
    Folosim ultimele tehnologii și aducem constant îmbunătățiri produselor noastre software. Suntem deschiși spre nou și inovație, suntem deschiși spre adaugărea de noi funcționalități care să vă ușureze munca, suntem deschiși spre perfecțiune!