Etichete electronice - Sintezis

Etichete electronice

Cu sistemul inovator de afișaj industrial PRICER, afișarea informațiilor de producție înlătură erorile umane și accelerează fluxurile de lucru prin actualizarea instrucțiunilor de producție în timp util.

Utilizare în industrie

Delegarea instrucțiunilor de lucru pe linia de producție

Cu sistemul inovator de afișaj industrial PRICER, afișarea informațiilor de producție înlătură erorile umane și accelerează fluxurile de lucru prin actualizarea instrucțiunilor de producție în timp util. Comunicarea securizată a sistemului închis PRICER este garantată de tehnologia de comunicaţie fără fir, bazată pe raze infra roşii. Se modfică instrucțiunile de producție? Actualizați conținutul afișajelor la nivel central și excludeți posibilitatea erorilor!

ipar1
ipar2 1

Toate informațiile în faţa ochilor

Etichetele pot afișa text, imagini, linii și coduri QR, cărora le puteți prelua conținutul direct din sistemul ERP! Tehnologia utilizată de sistemul de afișaj industrial PRICER garantează o durată de viață foarte lungă, fără întreținere, astfel încât angajații trebuie doar să își vadă de lucru!

Utilizare în logistică

Pricer Pick-By-Light

Cu soluția Pricer’s Pick-By-Light, afișajele din așa-numita zonă „supermarket” a fabricilor fac ca materiile prime identificabile vizual să fie colectate emițând un semnal luminos clar, care este perfect vizibil. Sistemul activează automat un LED verde pe eticheta electronică amplasată pe cutiile de depozitare în decurs de 1-2 secunde de la selecția din ERP, astfel încât personalul logistic are nevoie de un timp mult mai scurt pentru a colecta materiile prime necesare în procesele de producție. Sistemul de afișaj PRICER este o soluție în totalitate ”fără fir”, ceea ce permite reamenajarea rafturilor din zona „supermarketului” în orice moment, fără a fi nevoie de reamplasarea etichetelor.

ipar1
ipar2 1

Sistemul de afișaj industrial PRICER deschide o nouă eră în logistică

Sistemul de afișaj industrial PRICER comunică cu colegii din depozit. Etichetele căutate emană un semnal vizual puternic, într-o culoare verde atrăgătoare pentru a ușura identificarea și localizarea produselor căutate.. Etichetele electronice comunică nu numai cu dispozitivele de manipulare a produselor, ci și cu operatorul sistemului. Datorită fluxului de date bidirecțional, feedback-ul este primit la fiecare actualizare, motiv pentru care puteți fi siguri că fiecare etichetă conține informațiile corecte. Etichetele de raft PRICER garantează, de asemenea, o afișare exactă a nivelurilor stocului. Utilizând etichetele electronice, etichetele autoadezive, tipărite pot fi uitate!

Unde se poate beneficia de sistemul de afișare industrial PRICER?

Sistemul poate fi utilizat în procese logistice (prelucrare, depozitare), fabricare, planificare producție, etichetare electronică a raftului și orice proces în care afișarea exactă și în timp a informațiilor este CRITICĂ!

Este deja utilizat în industriile: de prelucrare a metalelor, automotive, turnare prin injecție, în centre logistice.