Mettler Toledo - Sintezis

Mettler Toledo

Mettler Toledo este o companie globală de înaltă tehnologie specializată în furnizarea de soluții de măsurare și control pentru o gamă variată de industrii și sectoare. Fondată în Elveția în 1945, Mettler Toledo a evoluat de-a lungul decadelor pentru a deveni un lider mondial în domeniul echipamentelor și soluțiilor de măsurare, cântărire și analiză.

Cu o prezență globală puternică, Mettler Toledo servește clienți din întreaga lume, oferindu-le soluții de încredere pentru nevoile lor de măsurare și control în diverse industrii.

Despre Sintezis

Sintezis România, parte a grupului de firme Sintezis prezent în mai multe țări, s-a înființat în 1992 și a evoluat în timp pentru a deveni un lider în furnizarea de soluții informatice complexe pentru industria de retail. Cu o istorie de 30 de ani pe piața din România, Sintezis se remarcă prin adaptabilitatea sa la schimbările legislative și tehnologice, dezvoltând software și oferind echipamente de vânzare, precum și servicii de service pentru industria retail. Compania are un portofoliu diversificat și parteneriate cu furnizori renumiți, contribuind la crearea unei sinergii complete pentru magazinele de diferite dimensiuni și profiluri.

Contactează-ne!

Cere oferta

Nume*
GDPR*