Misiune - Sintezis

Misiune

 

Trăim o eră în care tehnologia ne domină toate sferele de activitate: telefoanele inteligente, tabletele, televizoarele inteligente, plățile online precum și comunicarea prin Internet ne schimbă ritmul și calitatea vieții.

Și procesul cumpărăturilor se schimbă prin atitudinea noastră de a ne informa și de a folosi tehnolgia în timpul cumpărăturilor.

Sintezis și-a ales de-a lungul timpului portofolii care au reflectat evoluția tehnologică și informatică a societății de consum.

Acum Sintezis se focalizează pe ceea ce numim tehnologie de retail sau administrarea integrală a proceselor din sistemul supermarketurilor de orice profil și dimensiune.

În acest sens prin acest nou portofoliu vă invităm să ne deveniți parteneri pentru a crea o rețea națională de distribuție prin care să oferim generații noi de produse și soluții integrate.
Vom dezvolta rețeaua existentă și vom pune la dispoziția partenerilor resursele umane, produsele hardware și software prin care vor fi capabili să realizeze performanța financiară în zona pe care o dezvoltă.

Prin rezultatele obținute atât în volum de vânzări cât și în ceea ce privește portofoliul de clienți, azi ne-am fixat ca obiectiv să devenim leaderi de piață și pe segmentul retailului mediu și mic al magazinelor de proximitate precum și în sectorul HORECA.

În acest sens, prin acest nou portofoliu vă învităm să ne deveniți parteneri pentru a crea o rețea națională de distribuție prin care să oferim generații noi de produse și soluții integrate.

Firmelor multinaționale acest catalog de produse le prezintă noile tendințe tehnologice cu care se vor întâlni dar și capabilitatea noastră de a le satisface necesitățile specifice.

După 30 de ani de experiență și activitate în domeniul IT/Retail pe piața din România, Sintezis intenționează să rămână un partener stabil și un excelent furnizor de soluții integrate atât key accounturilor cât și partenerilor din rețeaua de distribuție.

Vom avea în vedere și vom planifica soluțiile oferite conform cu strategia dvs. globală dar le vom adapta la cerințele dvs. locale.

SemnaturaBondorAndrei

Andrei Bondor
Director executiv