Horeca - Sintezis
Monitoare

Monitoare

Monitoarele pentru desktop, încastrabile sau touchscreen utilizate în industria HoReCa simplifică gestionarea unei comezi și facilitează crearea unui flux constant și rapid al clienților.

Detalii

Imprimante de bonuri

Folosite în mod special în industria restaurantelor pentru imprimarea termică a notelor de plată, imprimantele de bonuri din oferta noastra se caracterizează prin rapiditate și durabilitate în timp.

Detalii
Imprimante de bonuri
Sisteme POS

Sisteme POS

Sistemele POS de la Sintezis, destinate industriei HoReCa, organizează și aduc claritate tuturor operațiunilor de vânzare din cadrul afacerii tale. Beneficiile acestor sisteme se văd în creșterea încasărilor și reducerea pierderilor.

Detalii

Software

Soluțiile software asigură situația stocurilor să fie mereu actualizată, aduc claritate la nivelul vânzărilor și întreține operații de contabilitate primară. Aceste soluții sunt adaptate și pentru industria hotelieră.

Detalii
Software
Cantare de verificare

Cantare de verificare

Îți punem la dispoziție o gama de cântare de verificare folosite în industria producătoare. Acest tipuri de cântare verifică cu exactitate cantitatea bunului dorit si asigură producția ca preparatul să fie în conformitate.

Detalii

Statii apelare chelner

În industria HoReCa, fiecare chelner joacă un rol esențial în bunul mers la lucrurilor. Apelează la soluțiile Sintezis pentru stații apelare chelner și comunicarea bucătar-ospătar sau client-ospătar va fi îmbunătățită semnificativ.

Detalii
Statii apelare chelner