9 motive să achiziționezi măștile Allegra pentru toți cei dragi ție - Sintezis
 

Pandemia ne ghidează viața. Nu, acesta nu se vrea a fi începutul unui articol șocant, în care urmează să îți expunem toate cazurile noi de infectare cu COVID-19. Poți afla această informație urmărind știrile.

Noi pur și simplu afirmăm un fapt. Pandemia ne-a determinat pe toți să facem anumite schimbări în traiul de zi cu zi și să privim lumea cu alți ochi. Iar cea mai mare obligativitate pe care ne-a adus-o este cu siguranță purtarea măștilor în spațiile publice.

Producătorii măștilor chirurgicale fac și imposibilul pentru a trimite suficiente bucăți în stocurile farmaciilor și magazinelor, ca să găsească oamenii de vânzare.

Din păcate, majoritatea măștilor sunt de unică folosință și, deși sunt relativ ieftine, costurile se adună în timp. Ba mai mult, ele sunt extrem de inconfortabile și, dându-le jos în repetate rânduri pentru a se umple plămânii cu oxigen, riști contaminarea.

Partenerii noștri de la Faist au creat însă o alternativă: măștile Allegra. Le poți comanda de la noi (echipa Sintezis), dar mai întâi am considerat important să îți prezentăm avantajele lor. Toți apropiații tăi se pot bucura de aceste beneficii, așa că citește argumentele de mai jos.

9 motive să achiziționezi măștile Allegra pentru toți cei dragi ție

1. Le puteți purta toată ziua, fără niciun disconfort

Dacă măștile de unică folosință și cele de bumbac vă pun dificultăți în respirație, vă fac să transpirați și e greu să fie suportare până și o oră, toate aceste probleme dispar în cazul măștilor Allegra.

Nu recomandăm orice, ci măști confortabile și practice. Acestea nu stau lipite de față și te lasă să respiri în voie. Protecția e aceeași, ba chiar sporită dacă ne gândim că buzele și nasul nu stau efectiv lipite de ele.

2. Lasă fața la vedere

Nu-i așa că lumea pare mai tristă și mai rece de când oamenii poartă măști de față? Un zâmbet arătat la momentul potrivit face cât o mie de cuvinte de încurajare… iar acum ne lipsește această „armă” din dotare.

Degeaba vă cumpărați măști personalizate, pentru că, oricum ar fi, nu pot înlocui puterea unui zâmbet real, autentic. În schimb, cele Allegra sunt complet transparente și lasă fiecare persoană să își exprime facial emoțiile.

3. Nu există riscul să stea prea strâns sau prea larg

Mărimile măștilor sunt, după cum te-ai putea aștepta, standard. Nu ține nimeni cont de mărimea sau forma puțin diferită a fiecărei fețe.

Nu afirmăm că măștile Allegra ar fi croite individual în funcție de trăsături, dar au o altă parte deosebit de pozitivă: nu se leagă pe față. Sistemul este simplu, asemănător cu cel al ochelarilor, având rame care vin poziționate deasupra urechilor.

4. Acoperă atât gura, cât și nasul

Când simt că nu mai au aer (sau chiar mai devreme), oamenii coboară imediat măștile sub nas. Astfel, acoperă doar gura și lasă nasul în totalitate neprotejat.

Studiile specialiștilor au demonstrat că o mască ținută doar pe gură e ca și cum nu ar exista. Măștile nu sunt doar de gură!

De aceea, compania Faist vine cu un produs inovator: o mască ce se așază în mod natural atât pe gură, cât și pe nas. Nu este nevoie de niciun efort din partea posesorului pentru a o purta corect.

5. Au rame în culori atractive

De ce să ne mulțumim cu măști de protecție de duzină împotriva virusului, când putem fi și chic în timp ce le purtăm? Și nu, nu e vorba de clasicele măști chirurgicale negre.

Măștile Allegra sunt transparente acolo unde contează (în față), însă au margini / rame în culori vii. Se pot alege inclusiv și modele interesante, în tendințe.

6. Sunt utile pentru a comunica cu persoanele ce au deficiențe de auz

Imposibilitatea persoanelor cu deficiențe de auz de a comunica eficient datorită măștilor este o problemă gravă. Măștile medicale nu rezolvă acest inconvenient.

Pe de altă parte, măștile Allegra dovedesc că designul lor transparent nu este doar plăcut vizual, ci uneori o adevărată necesitate. Noi credem în șansele egale pentru toți oamenii.

7. Le folosiți mult și bine

În farmacii le găsesc în special măști pentru față de unică folosință. Dacă mai lucrezi și în ture de 8, 10 sau 12 ore, nici măcar nu-ți ajunge una pe zi.

Măștile Allegra sunt reutilizabile. În plus, sunt rezistente și, așa cum am menționat în primul punct al listei, pot fi purtate cât e ziua de lungă. La un moment dat devin de-a dreptul o obișnuință.

8. Se curăță rapid și ușor

Atunci când folosiți măști de bumbac, trebuie așteptat o grămadă de timp până se usucă. Iar dacă familia e una mai numeroasă, sarcina se poate transforma într-o bătaie de cap în toată regula.

Allegra e o marcă de măști ce se curăță imediat. Ai nevoie numai de dezinfectant sau săpun și apă caldă, iar treaba e pe jumătate făcută.

9. Nu sunt confecționate din materiale ce dăunează mediului înconjurător

În condițiile pandemiei, am fi fost convinși că oamenii vor deveni mai responsabili și se vor gândi mai mult la natură. Cu toate acestea, am văzut o mulțime de măști aruncate pe marginea străzii… măști ce contribuie la poluarea mediului.

Achiziționând măști Allegra, nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la mediu. Pe lângă că sunt reutilizabile, chiar și când ajung la coșul de gunoi, măștile în cauză pot fi reciclate în proporție de 100%.

Nu-i așa că sună bine toate elementele enumerate mai sus? Măștile de protecție Allegra ajută inclusiv și copiii – dacă sunt purtate de către cadrele didactice. Elevii pot, în acest fel, cunoaște și vedea învățătorul sau profesorul.

În plus, dacă deții o afacere, cumpărarea acestor măști asigură siguranța angajaților tăi și a eventualilor clienți. Investește într-un viitor de succes!

Pentru comenzi sau mai multe informații despre măștile Allegra, contactează-ne prin e-mail (sales@sintezis.ro) sau la telefon (+40 359 401 435).