10 avantaje oferite de etichetele electronice de la Pricer - Sintezis
 

Știai că înlocuirea a 500 de etichete de preț pe suport de hârtie durează 3 ore pentru 5 angajați? Sistemul Pricer face acest lucru în 2 secunde, în mod automat.

Nu, nu este o glumă. Este ceea ce face Pricer cu noile și revoluționarele etichete electronice! Nu-i așa că pare o inovație ce ți-ar face viața mai ușoară și magazinul mai prosper?

Învață acum tot ce trebuie să știi despre sistem, iar apoi îl poți comanda de la Sintezis Oradea. Întotdeauna suntem alături de tine și aducem soluții menite să-ți ajute afacerea să evolueze într-un an cât altele în 10!

Pricer este de nota 10, motiv pentru care ți-am pregătit…

10 avantaje oferite de etichetele electronice de la Pricer

1. Reduce timpul pierdut la raft

După cum ai văzut încă de la începutul articolului, etichetele electronice la raft sunt uimitoare când vine vorba de schimbare și inclusiv setare a prețului.

S-a zis cu zilele lungi și obositoare, în care angajații nu fac altceva decât să înlocuiască etichete. Dragii de ei, nu bine terminau, că erau nevoiți să o și ia de la capăt…

Pricer este capabil să modifice până la 100.000 de etichete într-o singură oră! Ai atâtea produse cu totul în magazin?

2. Sincronizarea cu casa de marcat e automată

Erorile umane sunt normale, însă adesea aduc după ele o serie de complicații. Oamenii tăi pot uita sau greși atunci când trec pe etichete prețurile. Cu toate acestea, clienții nu-i prea iartă.

Odată actualizat prețul în sistem, el va fi automat identic peste tot. Comunicarea optică prin wireless ajunge într-o fracțiune de secundă atât la casa de marcat, cât și la raft. Omul e supus greșelilor, calculatorul nu.

3. Economisește o grămadă de bani

Imprimanta pentru etichete merge fără oprire în mod obișnuit. Și nu e vorba de electricitatea consumată cu ea, ci de tuș și hârtie.

Ai zice că e cumva dacă prețul pe etichetele produselor ar rămâne constant o perioadă lungă de timp. Însă chiar și în cazul în care te decizi să îl menții la același nivel, la un moment dat se deteriorează hârtia. Apoi nu mai înțelegi nimic din ce scrie pe ea.

Etichetele electronice le cumperi o singură dată. E adevărat că sunt mai scumpe decât celelalte, dar nu se compară calitatea și eficiența lor.

4. Totul se desfășoară online

Așa cum ai văzut mai devreme, comunicarea dintre dispozitivele Pricer este optică, prin wireless. Tehnologia sistemului este de ultimă generație, depășind astfel modelele similare, care se bazează pe unde radio.

5. Se adaptează în funcție de nevoi

Am stabilit deja că acuratețea informațiilor este garantată. În acest moment trecem la următoarea etapă. Etichetele electronice pot afișa la raft inclusiv și logo-ul produsului sau alte specificații.

Referitor la angajați, ei au acces la detalii cum ar fi situația stocurilor, vânzarea zilnică sau săptămânală și orice altceva e disponibil în Back-Office.

6. Ușurință în gestionare

Sistemul e construit astfel încât să poată fi manevrat cu îndemânare de oricine e dispus să-i acorde atenție.

Există diverse modele de etichete electronice, pe care le alegi după bunul plac. Iar ele nici măcar nu trebuie să fie în vecinătatea restului de dispozitive. Își fac ireproșabil treaba indiferent unde s-ar afla!

7. Ajustare imediată a ofertelor

De acum ești liber să setezi oferte care să țină și o zi sau doar câteva ore. Oricând simți nevoia să crești vânzările dintr-un anumit sector al magazinului, e suficient să faci o reducere. Oamenii se vor îngrămădi rapid acolo.

Nici nu îți puteai imagina o asemenea idee până la apariția etichetelor electronice. Sau da, dar le cereai imposibilul angajaților tăi. Schimbarea prețurilor pe etichetele produselor alimentare a devenit o adevărată joacă.

8. Prețul poate fi afișat în diferite monede

Fiind în România, bineînțeles că prețul este presetat să fie afișat în LEI pe etichetele electronice. Totuși, suntem parte din Uniunea Europeană și n-ar fi rău să ne adaptăm și pentru turiști, nu crezi?

Nu te gândi că trebuie să achiziționezi două modele de etichete pentru toate produsele alimentare sau mai știu eu ce. Nicidecum. Pur și simplu adaugi și moneda EURO pe ecran, alături de LEI.

9. Au o durată de viață foarte lungă

Etichetele de preț electronice nu se înlocuiesc săptămânal, lunar sau anual. Ele se transformă în parte integrantă a afacerii tale și țin până la 10 ani.

Partea impresionantă e că nici măcar atunci nu trebuie schimbate cu totul, ci numai bateria. Asta este o cheltuială ce merită făcută!

10. Identifică poziția produselor în magazin

Nu e deranjant când clienții întreabă mereu unde se află produsul x sau y? Nu de alta, dar e extrem de dificil să ții minte tot ce există în magazin.

Programul Pricer permite instalarea unui Kiosk ce conține planul magazinului și, în momentul în care clientul introduce denumirea produsului căutat, sistemul afișează unde se găsește produsul dorit.

Investiția în etichetele electronice de la Pricer este o necesitate, fiindcă rezultatele apar de îndată. În plus, ele rezistă în timp și te vor impresiona prin puterea lor de funcționare.

Și chiar dacă ai întâmpina vreo problemă, știi foarte bine că Sintezis Birotica SRL îți stă oricând la dispoziție cu servicii de mentenanță complete. Oficial scapi de orice grijă și te bucuri de beneficii!

Contactează-ne prin email – sales@sintezis.ro – sau la telefon – 0359 401 435. Suntem gata să îți pregătim magazinul pentru cerințele viitorului!