Sintezis a implementat solutia si a furnizat echipamentele pentru Reciclatorul Verde in cadrul primei statii inteligente de reciclare din Romania - Sintezis
 

Sistemul, numit Sigurec 1, integrează cea mai nouă și inteligentă soluție de preluare a 10 tipuri de deșeuri din ambalaje (deșeuri PET, doze de aluminiu, butelii de sticlă, butelii PE, PP, Tetra Pack, sacoșe/folii ambalaj PE, PP, hârtie și cartoane) și echipamente electrice sau electronice.

Sintezis a implementat solutia si a furnizat echipamentele pentru Reciclatorul Verde in cadrul primei statii inteligente de reciclare din Romania .

Sistemul integrat „Reciclatorul verde” conţine: platforma de cantarire, cantar Mettler Toledo Viva, imprimanta Custom Kube II pentru emiterea voucher-ului, imprimanta Zebra pentru emiterea etichetei pentru deseu, pentru recunoasterea magazinului, un monitor cu sistem touch IBM ANYPLACE KIOSK, o tastatura si un mouse.

Bancomatul Verde şi Reciclatorul Verde au fost instalate si în unele hipermarketuri Carrefour. Acestea oferă un beneficiu material în schimbul deşeurilor reciclate, încurajând astfel comportamentul responsabil faţă de mediu. Bonurile valorice pot fi folosite pentru plata cumpărăturilor în câteva din hypermarketurile Carrefour România.

Mai multe fotografii pe: http://www.facebook.com/sintezis