‼️Sintezis, măsuri de prevenție în situația actuală‼️ - Sintezis
 

Suntem preocupați de contextul situației actuale generate de Covid-19 și luăm în considerare toate măsurile posibile pentru a proteja sănătatea membrilor echipei Sintezis, a comunității din care facem parte, precum și pentru a asigura continuitatea activității noastre și a clienților noștri.

Sintezis va lua o serie de măsuri pentru a preveni răspândirea infectării cu acest virus. Aceste măsuri sunt valabile începând de Luni, 23 Martie, până la o dată ce va fi anunțată ulterior: 
1. Vom diminua, pe cât posibil, contactul direct. O parte din echipa Sintezis va lucra de acasă, excepție făcând colegii de la depozit și service, care vor lucra în ture.
2. Am implementat o serie de măsuri preventive, printre care: rezolvarea de la distanță a cât mai multor solicitări, măsuri de igienizare în sediu, lucrul de acasă al unor angajați.
3. La sosirea în showroom, vă rugăm să utilizați dezinfectantul de mâini pus la dispoziție, pe durata timpului de așteptare să păstrați o distanță de minim 1,5 m între dvs și orice persoană din magazinul nostru. Dacă prezentați simptomatologie respiratorie, vă rugăm să purtați mască sau să reprogramați intervenția.
4. Ridicarea echipamentelor și a consumabilelor se va realiza din magazinele noastre din Oradea și Beiuș.
5. Vă asigurăm că toți colegii noștri din sediu respectă măsurile de prevenție stabilite.
6. Vom asigura în continuare suportul tehnic la sediu, prin telefon (call center 0359 991) sau remote, tuturor comercianților care au contract de asistență cu Sintezis, pentru a-și putea continua activitatea.
7. Vă asigurăm că avem stocuri suficiente de case de marcat și consumabile (role, etichete, etc).
Rămânem în continuare la dispoziția dvs. pentru orice solicitare, conform programului 08:00 – 16:00.
Aveți grijă de sănătatea dvs. și a celor din jur!

Vă mulțumim pentru înțelegere!
Echipa Sintezis