De ce să alegi etichetele electronice? - Sintezis
 

În majoritatea cazurilor, cel mai greu și obositor într-un magazin este schimbarea repetată a etichetelor de pe raft; acest proces ia foarte mult timp, necesită multă atenție și de asemenea, costă – hârtia, cerneala, imprimarea, angajatul.

Etichetele electronice – soluția ideală

Din dorința de a oferi digitalizare și o personalizare pentru fiecare client, am creat etichetele electronice, prin serviciul Pricer.

Aceste etichete pentru produse sunt o soluție care te scapă de erorile umane, de dezordinea de pe rafturi, de timpul pierdut de angajații tăi pentru verificarea, scrierea, tipărirea și lipirea acestora pe raft.

Toate etichetele electronice pentru prețuri funcționează prin raze infraroșii, iar tot ce trebuie să aibă în vedere angajații tăi este să modifice din sistemul propriu de gestiune a magazinului detaliile pentru fiecare produs.

model simplu etichete electronice

De ce să alegi Pricer pentru etichetele electronice?

Pentru noi, cel mai important este confortul clientului nostru, dar inevitabil și al clientului tău. Cu etichetele electronice Pricer, clientul tău se bucură de o claritate și o ordine deosebită pe raft, întrucât etichetele produselor vor delimita clar fiecare informație în parte.

Prin serviciul nostru, oferim integrabilitatea etichetelor electronice în sistemul ERP, o durată de viață de 10 ani a bateriei, viteză de până la 100 de mii de etichete actualizate/oră, dar și fiabilitate, asigurând o investiție sigură.

implementare etichete electronice

5 motive pentru care să alegi etichetele electronice

1. Oferă o comunicare bidirecțională

Fiecare actualizare a etichetelor electronice este salvată în sistem, iar tot procesul poate fi ușor monitorizat și prelucrat de la birou din propriul tău sistem de gestiune. Astfel, se pot elimina erorile umane și totul este la un click distanță.

PRICER este singurul sistem de etichete electronice (ESL-Electronic Shelf Label) care vă poate spune câte etichete sunt în zona de vânzări.

 

2. Atrage atenția clienților – funcția SmartFlash

Prin funcția SmartFlash, etichetele pot atrage ușor atenția clienților și a angajaților chiar și de la 10 m distanță. Funcția poate fi folosită pentru localizarea exactă a produsului, evidențiarea produselor în promoții, dar și pentru verificarea de către angajați.

Etichetele electronice pot avea, de asemenea, imagini, coduri QR sau orice fel de detalii suplimentare necesare.

 

 

3. Economisești timp 

La o cantitate mare de produse pentru care ai nevoie să modifici prețurile, cu etichetele electronice schimbi până la 100 de mii de etichete/oră. Slavezi foarte mult timp și din nevoia de forță de muncă din magazinul tău.

Această viteză este unică pe piață, datortiă calității și eficienței tehnologice, în comparație cu alte sisteme care au o limită de 25 de mii de etichete/oră.

 

4. Bateria durează până la 10 ani

Datorită tehnologiei fără fir, o singură baterie a etichetelor de la raft durează până la 10 ani, după care se poate înlocui ușor cu una nouă.

 

 

5. Investiție pe termen lung

Investind acum în etichete elctronice, în cei 10 de ani de viață vei recupera investiția garantat prin scutirea angajaților suplimentari, hârtia și necesarele de printare a etichetelor tipice, a posibilelor amenzi primite pentru că nu ai actualizat în timp real prețul produselor și alte costuri suplimentare inutile.

exemplu etichete electronice

Nu ești încă sigur de etichetele electronice?

De la magazine alimentare, benzinării, farmacii și până în sistemul industrial, etichetele electronice Pricer sunt cea mai bună alegere pentru afacerea ta. Beneficiind de unul dintre cele mai performante tehnologii de pe piață, Pricer îți oferă tot procesul necesar unei funcționări eficiente a sistemului de prețuri și le oferă timp angajaților tăi pentru alte activități mult mai benefice pentru magazinul tău.

 

Cere acum ofertă și lasă-ne să fim schimbarea de care magazinul tău are nevoie! Contactează-ne: pricer@sintezis.ro +40 359 401 435