Nou: obține echipamente Sintezis prin soluții de finanțare Grenke - Sintezis
 

Cât despre profit, în multe cazuri nu-ți ajunge pentru a-l reinvesti și trebuie să cauți alternative, asta dacă vrei să avansezi relativ rapid. Ei bine, din fericire, există variante care chiar te ajută…

Noul nostru partener, Grenke, a constatat dificultățile cu care te confrunți și vine în sprijinul tău cu soluții de finanțare (financing) a afacerii tale. Practic poți plăti treptat / o chirie pentru cam orice echipament îți trebuie – atâta vreme cât are o valoare mai mare de 500 de euro (fără TVA), mai puțin case de marcat, clădiri, terenuri și autoturisme.

Câteva detalii despre Grenke și parteneriatul cu Sintezis

grenke romania

Grenke Renting este o companie de origine germană, care funcționează încă din anul 1978 și pune atât la dispoziția persoanelor juridice, cât și a persoanelor fizice autorizate servicii de închiriere a unei game complexe de echipamente.

În prezent, Grenke își desfășoară activitatea în nu mai puțin de 32 de țări, situate pe cele 5 mari continente ale lumii, iar în România se află din anul 2007. Este o firmă serioasă, cu renume și lider de piață pe sectorul finanțărilor IT&C în Germania, motiv pentru care ne bucurăm enorm de noua noastră colaborare.

Ce înseamnă acest parteneriat pentru intreprinderile mici și mijlocii, precum și cele mari care apelează la Sintezis Birotica SRL pentru echipamente și mentenanță? Este o oportunitate unică de a crește afacerea, indiferent câte locații ar avea ea, oferind aceleași produse de calitate cu care te-am obișnuit. Ai șansa să plătești în timp pentru un echipament pe care îl folosești acum. Acest lucru se întâmplă fără a face sacrificii și economii drastice în anumite aspecte ale business-ului sau chiar ale vieții tale.

Ne gândim în permanență la nevoile tale și facem tot posibilul să-ți ușurăm munca. De aceea, putem spune pur și simplu că parteneriatul cu Grenke a luat naștere din dorința de a te ajuta să-ți atingi repede și în mod eficient întregul potențial al business-ului. Suntem alături de tine la fiecare pas în acest drum ce poate părea anevoios!

Astfel, în continuare poți citi mai multe detalii despre avantajele aplicării pentru soluțiile de finanțare Grenke.

Beneficiile soluțiilor de finanțare Grenke prin intermediul Sintezis Oradea

Grenke banner

1. Bugetarea este cât se poate de corectă

Plătești 0% avans. Nu este afectată în niciun fel bonitatea financiară a firmei, iar facturile de chirie sunt deductibile în totalitate.

2. Chiria rămâne constantă

Odată stabilite chiriile, acestea rămân fixe (în euro) pe toată durata contractului. Nu există surprize neplăcute.

3. Primești răspuns rapid

În maxim 24 de ore de la trimiterea documentelor solicitate în vederea obținerii finanțării, afli dacă te califici sau nu pentru ea. Se vede că trăim în secolul vitezei, nu-i așa?

4. Plățile se fac trimestrial

Nu trebuie să mergi lună de lună la bancă și să te îngrijorezi din ce vei plăti următoarea chirie. Ai timp să te organizezi și să îți planifici costurile pentru o vreme mai îndelungată.

5. Contractul este scurt

Toate drepturile și obligațiile contractuale se regăsesc într-o singură pagină. Citești imediat contractul și elimini riscul de a-ți fi scăpat anumite clauze.

6. Actele necesare sunt minime

Ne poți trimite pe mail sales@sintezis.ro CUI-ul firmei, bilanțul (inclusiv recipisa) și balanța la dec 2019, ultima balanță și numele echipamentului pe care ți-l dorești din oferta noastră.

Documentele necesare pentru Analiza financiară le găsești: aici.

7. Ești liber să iei mai multe bunuri

Deși ai putea crede că soluția de finanțare Grenke se adresează unui singur produs, să știi că nu ți se impune această limită. Ai posibilitatea să-ți pui la punct mai multe locații cu toate echipamentele electronice necesare, de exemplu, în afară de case de marcat.

Grenke a stârnit doar păreri pozitive datorită profesionalismului de care a dat dovadă de-a lungul anilor și te invităm cu drag să iei contact cu avantajele soluțiilor sale de finanțare.

Aruncă o privire în catalogul nostru de produse și alege ceea ce ți se potrivește! Ce zici, sună bine un sistem complet format din: software de vânzare și gestiune, un POS și un sertar de bani? Toate sunt noi – nouțe, gata să fie instalate și puse la treabă!

După cum știi deja, ne găsești la sediul nostru Sintezis din Oradea sau optând pentru oricare din mijloacele enumerate pe pagina noastră de contact. Suntem aici pentru tine!