Pricer 2020 Partner Summit in Amsterdam - Sintezis
 

In aceasta perioada, 4-5 Februarie 2020, Sintezis participa alaturi de PRICER la Summit-ul partenerilor organizat in Amsterdam.

Summitul are ca scop principal prezentarea solutiilor inovatoare de etichetare digitala folosite in domeniul retail-ului, cat si noile produse lansate de Pricer.

Pricer este unul dintre liderii mondiali in etichete de pret digitale, creând tehnologii și solutii de actualizare a preturilor la raft ușor de utilizat si adaptat.

ESL-urile noastre sunt proiectate în Suedia, unde examinăm cu atenție fiecare detaliu al produsului pentru a asigura cea mai înaltă calitate posibilă.

De mai bine de 27 de ani, ideile, tehnologia și oamenii noștri au schimbat modul de lucru al retailerilor și au transformat o întreagă industrie. Astăzi, Pricer este singurul furnizor ESL care lucrează cu sistemul de comunicații optice fiabile și scalabile. Aceasta înseamnă că etichetele noastre consumă mult mai puțina energie decât alte sisteme de comunicații, menținând în același timp performanțe rapide și agile și o durată de viață a bateriei.