Top echipamente electronice recomandate pentru scanarea certificatului verde - Sintezis
 

Industriile sănătate, cultură, evenimente (de business și nu numai), artă, educație atât privată, cât și publică, aeroport, HoReCa, teatru și alte instituții ce se confruntă cu limite de funcționare din cauza pandemiei, au acum o soluție la îndemână: certificatele digitale de vaccinare COVID-19! Acestea dau voie organizării întâlnirilor fizice, astfel încât lucrurile și inclusiv viețile noastre, ale tuturor, să revină cât mai curând la normal.

Ca de fiecare dată, echipa Sintezis te ajută să pui accentul pe sănătate și să îți faci afacerea să prospere inclusiv și în perioada incertă prin care trecem. Astfel, îți aduce recomandări de top pentru dispozitive electronice ce permit scanarea cu ușurință a codului QR de vaccinare, mai rapid decât cu telefonul mobil. Totul decurge natural și cât se poate de legal, așa încât să fie mulțumită fiecare parte implicată în proces.

Primul pas pe care trebuie să-l facă clienții ce vor să-ți treacă pragul este să descarce certificatul verde (adică certificatul digital de vaccinare COVID), care conține codul QR, de aici: https://certificat-covid.gov.ro/. Nu e deloc complicat. În cazul în care oamenii nu au făcut-o încă, îi poți ghida chiar tu. Întregul procedeu este extrem de simplu și rapid, fără obstacole imposibil de trecut. Odată obținut certificatul, e suficient să își apropie telefonul mobil de cititorul de coduri de bare și scanarea se va produce instantaneu.

Nu-ți face griji, echipamentele noastre sunt ușor de folosit, intuitive și eficiente. Iar noi, evident, am ales să ți le prezentăm în continuare pe cele mai populare și utile în rândul industriilor despre care vorbeam. Lucrează corect și totodată eficient!

Top echipamente electronice recomandate pentru scanarea certificatului verde

1. Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan QD2430, USB

Este un cititor de coduri de bare compact, care nu ocupă mult spațiu, dar are o mulțime de beneficii. Printre ele se numără: sistem de țintire LED, pentru a nu afecta în mod negativ vederea, oferirea de feedback printr-un „Green Spot” odată ce s-a efectuat scanarea și rezistență sporită la praf și stropi de apă, respectiv căderi accidentale de până la 1.5 metri înălțime.

1712 qd2430 bkk1s main 798x798.jpg

De asemenea, acest cititor de coduri de bare inovativ este excelent și datorită stabilității pe care i-o oferă suportul de masă și cablul USB împreună cu care vine la pachet. În cazul deteriorării sau spargerii geamului de scanare, vestea bună e că se poate înlocui pe loc, fără a fi nevoie de deplasarea dispozitivului pentru reparare.

2. Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan QM2430, 2D, fără fir

Are o multitudine de funcții importante pentru afacerea ta: de la scanarea efectivă a codurilor de bare de pe foaie sau în format electronic (1D și 2D) și până la gestionarea stocurilor, administrarea oficiului poștal și a băncilor. Bateriile sunt durabile în timp și pot fi înlocuite fără prea mare efort.

3543 qm2430 bk 433k1 main 798x798.jpg

 

Avantajul său suprem îl reprezintă libertatea sporită de mișcare, deoarece cititorul de coduri de bare Datalogic QuickScan QM2430 poate fi utilizat chiar și la 25 de metri de stația sa de bază. Adio cabluri grele și dificil de organizat (plus păstrat în siguranță), bun venit confort și accesibilitate!

3. Cititor de coduri de bare Datalogic Magellan 1500i, 2D

Îți dorești un cititor de coduri de bare cu dimensiuni reduse, însă în același timp extrem de performant, modern și pregătit oricând să scaneze? Cel de față este potrivit nevoilor tale!

19321 mg1501 10210 0200 030609 main 798x798.jpg

El se adaptează indiferent de spațiul în care lucrezi, oferindu-ți oportunitatea de a-l monta în diverse tipuri de suport. Ba mai mult, îl poți menține așezat într-un punct fix sau ai posibilitatea să-l miști după bunul plac. Este fiabil și de-a dreptul „prietenos”. De aceea, putem spune deschis că decizia îți aparține practic în totalitate.

Flexibilitatea sa se manifestă de altfel și la capitolul luminii. Acest cititor de coduri de bare își adaptează iluminarea ecranului în funcție de mediul și condițiile în care se află, pentru ca scanarea să decurgă întotdeauna perfect și utilizatorului său să nu îi fie afectată în vreun fel vederea.

4. Terminal mobil Datalogic Memor 10, GMS

Oferă o experiență de folosință asemănătoare cu a unui smartphone Android, iar asta datorită componentelor sale hardware de înaltă calitate și performanță.

18591 944350001 main 798x798.jpg

Terminalul mobil poate suporta mai multe aplicații în diferite medii. O altă caracteristică a sa – certificările IP65 și MIL STD 810G – îl face deosebit de puternic, fiind rezistent la căderi de beton de până la 1,2 metri. Dacă este echipat cu acoperire din cauciuc, distanța se mărește și ajunge la nu mai puțin de 1,5 metri. Nici măcar apa și praful nu-i stau în cale pentru o funcționare ca la carte!

Este primul terminal ce suportă calupul de aplicații Google (Google Search, Google Chrome, Google Play Store, Google Drive, Duo, Maps, fotografii, Google Play / Play Filme & TV și YouTube), care, pe deasupra, încarcă wireless și transmite datele printr-o conexiune de mare viteză. Cum ți se par aceste produse? Adaptează-te noilor vremuri și recreează cu ajutorul lor conceptul de normalitate apărut cu ocazia certificatelor de vaccinare!

Cum ți se par aceste produse? Adaptează-te noilor vremuri și recreează cu ajutorul lor conceptul de normalitate apărut cu ocazia certificatelor de vaccinare!