5 motive pentru care ai nevoie de un stand POS ergonomic - Sintezis
 

Oamenii folosesc tot mai puțin banii cash și aleg opțiunile sigure de a avea bani la îndemână – cardurile bancare. Astfel, dacă ești prezent în industria retail din România, cu siguranță te-ai întâlnit cu ideea de plată la POS și ai implementat-o în magazinul tău.

Ce este sau înseamnă POS? POS sau Point Of Sale se referă la momentul final al tranzacției, mai precis la cel al cumpărării. Practic este locul în care clientul face plata cu cardul pentru a intra în posesia bunurilor sau serviciilor.

Regula este aceeași pentru plata cu orice sistem POS, fie el în magazin sau restaurant. Totul se desfășoară imediat, prin simpla atingere a cardului de sistem sau introducerea codului PIN (în funcție de valoarea cumpărăturilor).

Prin urmare, pentru ca clienții tăi să se bucure de o experiență la superlativ atunci când îți trec pragul, îți recomandăm instalarea unui stand pentru terminale de plată. Afli mai jos de ce!

5 motive pentru care ai nevoie de un stand POS ergonomic

Organizare eficientă a spațiului

POS-ul este aproape de casa de marcat, ceea ce poate da impresia de aglomerare a locului. Un stand pentru terminalul POS organizează eficient totul, ridicându-l pe acesta de pe masă, și se asigură că spațiul este mai aerisit.

Este practic și ușor de folosit

Standurile POS terminale bancare oferă posibilitatea de a fi înclinate în așa fel încât să ușureze la maxim munca cumpărătorilor de a așeza cardul în dreptul lor. În plus, nu contează poziția acestora, pentru că standurile POS se rotesc până la 180°.

Conferă un nivel sporit de siguranță

Terminalele sau sistemele POS montate pe un suport lângă casa de marcat contribuie la reducerea defectărilor sau chiar accidentelor. Aparatele POS sunt bine fixate și nu există riscul de a se dezechilibra și a cădea.

Cumpărarea decurge mai repede

Cum POS-ul este mai accesibil clienților, angajații scapă de o grijă și își pot face treaba mai rapid. În final, se reduce o perioadă considerabilă de timp.

Poate face întregul proces fără contact direct

Dacă alegi o variantă ergonomică de stand POS terminal bancar, totul se poate desfășura fără contact direct. Este o funcție deosebit de utilă în pandemie, când șansele de îmbolnăvire cresc din cauza contactului anumitor zone infectate.

Te sfătuim să nu mai pierzi timpul, ci să achiziționezi chiar acum un stand POS terminal bancar ergonomic din colecția Sintezis. Acestea au un raport calitate-preț excelent, iar noi le avem instalate deja în diverse configurații.

Așteptăm apelul tău la +40 359 401 434 sau email-ul la adresa sales@sintezis.ro.