defiscalizarea casei de marcat

Defiscalizarea caselor de marcat model vechi

Defiscalizarea caselor de marcat model vechi este obligatorie, aceste case de marcat model vechi figureaza in evidentele Administratiilor Financiare ca fiind active.


Defiscalizarea aparatului de marcat fiscal presupune depunerea la Administratia Financiara a unui dosar din partea societatii care renunta la aparatul de marcat electronic fiscal, in vederea:

1. Predarii memoriei fiscale

2. Anularea seriei fiscale

Aparatul de marcat electronic fiscal trebuie sa fie dotat cu rola (role) pentru ca tehnicianul sa poata efectua un raport pentru intreaga perioada de functionare. Aparatul trebuie sa fie sigilat si in stare de functionare.

Acte necesare la predarea memoriei fiscale pentru modelele vechi :
– Cartea de Interventii a casei de marcat;
– Registrul Special al casei de marcat;
– Copie C.U.I.;
– Copie CI imputernicit/ administrator;
– Delegatie imputernicit.

In baza inregistrarii la ANAF a dosarului pentru defiscalizare, se va intocmi Procesul-verbal de predare a memoriei în 4 exemplare, acesta este semnat de către reprezentantul organului fiscal, de utilizator şi de tehnicianul de service. Originalul procesului-verbal se preia de către reprezentantul organului fiscal teritorial, o copie revine utilizatorului şi două copii vor fi preluate de către tehnicianul de service, dintre care una se transmite distribuitorului autorizat si una ramane la unitatea de service acreditata.

𝗔𝘁𝗶 𝗱𝗲𝗳𝗶𝘀𝗰𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁 𝗰𝗮𝘀𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗿𝗰𝗮𝘁 𝘃𝗲𝗰𝗵𝗶?

Sintezis Birotica asigura DEFISCALIZAREA caselor de marcat model vechi in mod GRATUIT, pana la data de 𝟑𝟏 𝐌𝐀𝐑𝐓𝐈𝐄 𝟐𝟎𝟐𝟎, tuturor clientilor nostri care si-au achizitionat case de marcat din generatie noua.

Dupa aceasta data serviciul devine contracost. Defiscalizarea se realizeaza doar la sediul Sintezis, pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

♻️ 𝑆𝑖𝑛𝑡𝑒𝑧𝑖𝑠 𝑟𝑒𝑐𝑖𝑐𝑙𝑒𝑎𝑧𝑎! Preluam gratuit casele de marcat iesite din uz, ale clientilor nostri, pentru a le preda unitatilor colectoare de deseuri, pentru reciclare.